Logo GreenTerminal Cloud Automatisering

automatisering

Waarom

Cloud Computing?


Wat is Cloud Computing? Eigenlijk niets meer dan een marketing term voor het gebruiken van ICT vanaf het internet. Er zijn allerlei vormen van cloud computing waarbij online email (Gmail, Hotmail) en online muziekdiensten (iTunes, Spotify) waarschijnlijk het meest bekend zijn. Ook slaan steeds meer mensen hun bestanden op in de cloud om zo een backup te hebben van foto’s en belangrijke data.

Helaas worden bij veel van deze diensten absurde voorwaarden door de dienstverlener gesteld waarbij de gebruiker vrijwel alle rechten en privacy op diens eigendommen verliest. Ook neemt de aanbieder zeer beperkt de verantwoordelijkheid om die data ook echt veilig te bewaren met als gevolg talloze voorbeelden van gelekte privé foto’s van beroemdheden die onbedoeld op het internet belandden.

Gelukkig komt het niet veel voor dat aanbieders van cloud computing deze gebruiksvoorwaarden misbruiken maar alsnog vindt Greenterminal dat dit absoluut niet door de beugel kan. Daarom sluiten wij met onze klanten een privacy overeenkomst af waarbij we contractueel uw data nooit zullen inzien, zo goed mogelijk zullen beveiligen en nooit beschikbaar zullen stellen voor anderen. Daar tekenen wij voor en houden wij ons aan!

Vanzelfsprekend vertellen wij u graag waarom cloud computing ook voor uw onderneming de ideale, moderne en betrouwbare kantoorautomatisering is waarmee u weer jarenlang vooruit kunt. Bel ons daarom gerust voor een afspraak, we komen graag onszelf en ons product aan u voorstellen!

Go to top