Logo GreenTerminal Cloud Automatisering

Private Could

Perfecte grip

op uw kosten


Vanzelfsprekend is kosten beheersing belangrijk voor u als ondernemer. Daarbij zijn vooral onverwachte kosten vaak een doorn in het oog: Je kunt ze niet prognosticeren en ze komen vrijwel altijd uitgerekend op een moment dat het niet goed uit komt. Dankzij onze GreenTerminal oplossing is dat gelukkig verleden tijd en hebt u perfecte grip op uw IT kosten: U weet exact hoeveel u jaarlijks betaalt.

Daarom berekenen wij een vaste prijs per werkplek per maand voor onze all inclusive dienstverlening en vanzelfsprekend zonder onverwachte facturen bij storingen of hulp op locatie. U hoeft dus ook niet langer dure licenties aan te schaffen voor Windows of MS-Office: Ook deze zijn inbegrepen en als u bijvoorbeeld een nieuwere versie van MS-Office wil gaan gebruiken, installeren we deze kosteloos voor u.

Ditzelfde geldt voor uw apparatuur: Deze wordt door ons geleverd en bij u geïnstalleerd. Bij defecten zorgen wij zo snel mogelijk en geheel kosteloos voor vervangende apparatuur zodat u meteen weer verder kunt met ondernemen. Ook is het bij eventuele storingen zeer eenvoudig om met alternatieve IT middelen (tablet, laptop, uw computer thuis en zelfs uw smartphone) alsnog al uw bestanden en e-mail te raadplegen zonder dat u urenlang hoeft te wachten op een oplossing: Dit scheelt veel tijd en geld.

Daarnaast gaat u flink besparen op elektriciteit, reken op ongeveer 70% minder kosten dan u bij traditionele automatisering gewend bent: Veel beter voor het milieu en natuurlijk ook uw portemonnee.

Go to top