Logo GreenTerminal Cloud Automatisering

Private Could

Innovatie

in het nieuwe werken


Vanzelfsprekend volgen wij, naast het nieuwe werken dat alweer een aantal jaren bestaat, alle nieuwe trends en mogelijkheden binnen de automatisering en de daarbij behorende innovatie.

Zo hebben we recentelijk alle internet verbindingen van onze klanten vervangen voor een nieuwe en moderne innovatie: rechtstreekse lijnen, die niet langer via het internet lopen, naar ons datacenter om zo uw private cloud omgeving nog veiliger te maken. Ook hebben we het grootste deel van onze bestaande klanten inmiddels voorzien van IPS LED schermen die niet alleen zuiniger zijn met electriciteit, maar ook een veel beter beeld weergeven en rustig zijn voor de ogen.

Naast deze innovaties zijn wij ook Microsoft partner en houden wij elke 4 jaar opnieuw onze volledige Microsoft certificering op orde om zo gemakkelijk op de nieuwste trends in te kunnen spelen. Denkt u daarbij aan het volledig automatisch archiveren van uw e-mail of het eenvoudig zelf kunnen herstellen van per ongeluk verwijderde http://viagrausa-online.com/ bestanden: Dat soort gemakken horen bij deze tijd en het nieuwe werken.

Vanzelfsprekend is het nieuwe werken waarbij uw fysieke locatie niet langer relevant is een van onze speerpunten: Uw kantoorautomatisering dus ook bereikbaar vanaf uw smartphone of tablet en van waar u maar wilt.

Go to top