Logo GreenTerminal Cloud Automatisering

Private Could

Flexwerken

dankzij automatisering van nu


Automatisering heeft één primair doel: Zorgen dat u en uw personeel efficiënt, veilig en prettig werkzaamheden kunnen verrichten. Toch leverde de traditionele automatisering hiervoor te weinig mogelijkheden: Op bezoek bij de klant of tijdens het flexwerken vanuit huis was het vrijwel nooit mogelijk om de volledige functionaliteit van uw kantoorautomatisering te benutten. Agenda’s en e-mail waren nog niet beschikbaar op de telefoon en het gebruiken van uw automatisering vanaf een tablet tijdens de vakantie bestond simpelweg niet.

Dankzij onze GreenTerminal cloud oplossing wordt uw kantoorautomatisering beschikbaar op elke denkbare plek en met vrijwel elk modern apparaat dat internet toegang heeft. Een onnodige rit naar kantoor of het gebruik van een USB stick vol documenten met het daarbij behorende risico op verlies of diefstal is daarmee dan ook verleden tijd.

Ook zijn wij, net als u, ondernemers en weten we dat de zaken goed en soms wat minder goed kunnen gaan. Op zulke momenten is het van levensbelang dat uw leveranciers met u meedenken en meeschalen. Daarom kunt u bij ons extra werkplekken toevoegen in goede tijden maar ook werkplekken afstoten in mindere tijden om zo op kosten te besparen: Zo bieden wij u flexibiliteit waar en wanneer dat nodig is..

Go to top