Logo GreenTerminal Cloud Automatisering

cloud hosting

Cloud hosting:

Veilig en gegarandeerde privacy


Sommige ondernemers hebben nog twijfels bij cloud hosting: De server verdwijnt plots uit het kantoorpand en staat voortaan in een zwaar beveiligd datacenter maar toch voelt het vreemd om de belangrijkste zakelijke middelen en mogelijk privacy gevoelige informatie die u hebt, bij een ander en buiten uw directe bereik onder te badocams brengen.

Desondanks bewaart u uw geld ook niet meer in een oude sok, slingeren uw aandelen niet bij u thuis rond in een lade en staan uw voicemail berichten niet langer op een antwoordapparaat: De vooruitgang biedt hiervoor simpele, veilige en betrouwbare alternatieven en ditzelfde geldt voor het bewaren van data.

Daarbij is het ook van belang te beseffen, dat de data op pc’s en servers in de traditionele automatiseringsvorm relatief eenvoudig kan worden buitgemaakt door inbrekers of hackers. Dit is niet alleen dramatisch voor uzelf, maar ook belangrijke of privacy gevoelige gegevens van uw klanten kunnen zo op straat komen te liggen.

Ditzelfde geldt voor backups van uw bestanden: Dit kan in deze tijd niet meer op een achterhaald, traag en foutgevoelig medium als tape. Naast de veroudering van de tape duurt het ook bijzonder lang om backups vanaf dit medium te herstellen. Dankzij onze cloud hosting is dit niet meer dan 5 seconden werk en vervolgens kunnen u of uw medewerkers weer door met de dagelijkse operatie.

Go to top