Logo GreenTerminal Cloud Automatisering

Private Could

All inclusive

kantoorautomatisering


Totale ontzorging en écht all inclusive dienstverlening voor uw kantoorautomatisering: Daar streven wij naar. Of het nu gaat om telefonische hulp, de installatie van nieuwe software, het dagelijkse systeembeheer inclusief dubbele backups en anti-virus, hulp bij u op locatie of het helpen bij het instellen van uw telefoon of tablet: Het is allemaal inbegrepen.

Greenterminal onderscheidt zich hiermee van de traditionele automatiseerders die voor vrijwel alle diensten een factuur sturen. Bij bezoek op locatie durven veel leveranciers vaak zelfs voor het voorrijden of vervangende onderdelen kosten te berekenen en zo kan een storing uitmonden in een forse factuur die u niet hebt voorzien.

Wij vinden die manier van werken achterhaald en oneerlijk: Als uw automatisering defect raakt, behoort de verantwoordelijke leverancier deze kosteloos en zo snel mogelijk te herstellen zodat u zo min mogelijk oponthoud ervaart!

Deze all inclusive filosofie verplicht ons om uitsluitend apparatuur te gebruiken van top merken en deze wordt door ons vrijwel altijd dubbel uitgevoerd om zo in geval van storingen heel snel weer operationeel te zijn. Ook plaatsen we bij onze klanten uitsluitend gerenommeerde merk apparatuur van HP en Cisco om de kans op storingen zo veel mogelijk te beperken. Elke storing aan uw kantoorautomatisering waarvoor wij in actie moeten komen drukt namelijk direct op onze marge: Een perfecte motivatie voor onszelf om door inzet van innovatieve technieken en onze jarenlange ervaring uw kantoorautomatisering zo stabiel en betrouwbaar viagrausa-online mogelijk in te richten.

Go to top